Lifestyle

Si ta parandaloni koronavirusin!

Foto: Reuters
 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë, ka theksuar dhe njëherë se në vendin tonë nuk është asnjë rast me koronavirus.

Pavarësisht kësaj, ka dhënë disa rekomandime për ta parandaluar atë.