Lifestyle

Dita Botërore Kundër Kancerit

Dita Botërore Kundër Kancerit

Sot shënohet Dita Botërore Kundër Kancerit.

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), çdo vit 8.8 milionë njerëz vdesin nga kanceri, shumica në vendet me të ardhura të ulëta dhe të mesme.