Lifestyle

Arsyet e zakonshme të ënjtjes së gishtërinjve

Arsyet e zakonshme të ënjtjes së gishtërinjve
 

Gishtërinjtë bymehen për arsye të ndryshme, shumë prej të cilave janë të padëmshme.

Nëse nuk ka dhimbje dhe nuk ka anomali, ndihma e një mjeku nuk do të jetë e nevojshme, por nëse dhimbja është e pranishme me këtë fenomen, atëherë mund të jetë një simptomë e një sëmundjeje.