Lifestyle

Maska për flokë plot shkëlqim me kos, mjaltë dhe vezë

Maska për flokë plot shkëlqim me kos, mjaltë dhe vezë
 

Shëndeti i flokëve kërkon përkujdesje të vazhdueshme dhe ushqyerje të shëndetshme.

Disa prej ushqimeve më të mira për shëndetin e flokut nga jashtë brenda, sipas të dhënave, janë veza, kosi dhe mjalti.