Lifestyle

Ushqimet që duhet konsumuar nëse pini duhan

Ushqimet që duhet konsumuar nëse pini duhan

​Nëse dëshironi që mushkëritë tuaja të jenë të shëndetshme, atëherë lënia e duhanit është gjëja më e mirë, por ajo që gjendet në pjatën tuaj është po aq e rëndësishme, sepse ushqimet e caktuara mund të përmirësojnë shëndetin e mushkërive tuaja.

Në një studim janë përfshirë 680 persona, ku disa prej tyre nuk pinin duhan, disa ishin ish-duhanpirës dhe duhanpirës.