Lifestyle

Këshilla për të mposhtur pagjumësinë

 

Shmangia e telefonit para fjetjes, rregullimi i temperaturës së dhomës dhe errësira në dhomë janë vetëm disa nga zgjidhjet që mund të ndihmojnë njerëzit që vuajnë nga pagjumësia.

Nëse jeni njëri prej tyre, përpiquni të aplikoni disa nga këto këshilla që të mund të hyni shpejt në një ëndërr dhe të shpëtoheni nga ky problem.