Lifestyle

Pse duhet të hani ullinj çdo ditë

Pse duhet të hani ullinj çdo ditë
 

Ullinjtë klasifikohen si fruta me bërthamë të të njëjtës familje botanike me qershitë dhe pjeshkat.

Ullinjtë e gjelbër mblidhen në fillim të sezonit të vjeshtës ndërsa të zinjtë kur janë pjekur plotësisht.