Lifestyle

Si të rrisim fëmijë të mençur dhe të suksesshëm

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Një fëmijë i suksesshëm është ëndrra dhe dëshira e çdo prindi. Secili prind kërkon që të gjejë një mënyrë të sigurt për të bërë që fëmija të jetë sa më i suksesshëm por që në fakt nuk ka një rregull të caktuar për këtë.

Por ka studime të ndryshme shkencore të cilat ju udhëzojnë se si t’i rrisni shanset për të rritur fëmijë të suksesshëm e të mençur, shkruan Living. Më poshtë do të lexoni disa këshilla që ju ndihmojnë për këtë.