Lifestyle

Susami forcon dhëmbët

Susami forcon dhëmbët

Susami ka shumë substanca antioksiduese, të cilat janë thelbësore në luftën për shëndet më të mirë.

Ushqimi i pasur me susam forcon dhëmbët dhe vepron në shëndetin e zgavrës së gojës dhe mishit të dhëmbëve, pasi pengon formimin e kariesit.