Lëmsh

Aksidenti që mbuloi një pjesë të autostradës me çokollata dhe karamele

 

Një pjesë e autostradës në Ohio u mbyll të enjten në mëngjes kur një aksident në të cilin përfshiheshin dy gjysmë kamionë mbuloi rrugën me kuti me çokollatë dhe karamel.

Departamenti i Transportit i Ohios tha se dy kamionët u përplasën rreth orës 6 të mëngjesit të së enjtes në perëndim të Interstate 90 në Lake County.