Lëmsh

Biohakeri, që shpenzon 2 milionë në vit për “t’u rinuar”, tregon rezultatet e fundit

 

Biohakeri, që shpenzon 2 milionë dollarë në vit në misionin për “t’u rinuar”, ka zbuluar rezultatet e projektit të tij “baby face”, shkruan “The Sun” të enjten.

Miliarderi Bryan Johnson, 46-vjeçar, konsumon mbi 100 pilula çdo ditë dhe ka 30 doktorë si pjesë e projektit “Blueprint”, për të qëndruar “i ri përgjithmonë”.