Lëmsh

Veza e Pashkëve që s’u hap për 84 vjet, pritet të shitet në ankand

 

Një vezë Pashkësh prej çokollate ka mbetur e paprekur prej 84 vjetësh dhe tani pritet të shitet në ankand.

Ajo iu dha një vajze 9-vjeçare në atë kohë dhe arsyeja pse ajo asnjëherë nuk e hapi, është mjaft interesante.