Lëmsh

Trinjaket e vogla thyejnë rekord botëror

 

Trinjaket Rubi-Rose, Payton-Jane, Porscha-Mae lindën kur ishin vetëm 22 javë dhe pesë ditë. Tani trinjaket dyvjeçare janë mbajtëse të rekordit botëror si foshnjat më prematurë që erdhën në jetë dhe arritën të mbijetonin

Trinjaket Rubi-Rose, Payton-Jane, Porscha-Mae kanë lindur shumë para kohe.

Të lindura në vetëm 22 javë e pesë ditë, kjo ishte një tronditje për nënën e tyre.