Lëmsh

Gruaja britanike “po i vulos” meshkujt që po i pëlqejnë [VIDEO]

 

Pas disa "skenarësh të dështuar", një grua 22-vjeçare, që për një vit ishte beqare, ka vendosur të ndërrojë metodën e saj të kërkimit të të dashurit.

Melany Lloyd ka porositur një vulë me të dhënat e saj të kontaktit, në mënyrë që ajo të mund ta shtypë atë në krahët e burrave gjatë mbrëmjeve. Dhe ata që duan, mund ta kontaktojnë, shkruan “LeicesterMercury”.