Lëmsh

Kompania holandeze njofton për planin për ndërtimin e superjahtit që transferohet në nëndetëse

 

Kompania holandeze “U-Boat Worx” ka zbuluar dizajnin për ndërtimin e një superjahti me vlerë 22 milionë funte (25 milionë euro) që mund të transferohet edhe në nëndetëse e të udhëtojë për katër ditë, raporton “The Sun’.

U-Boat Worx ka njoftuar se anija Nautilus do të ketë një pishinë, bar dhe po ashtu do të ketë platformë për t’u rrezitur. Ndërsa do të jetë edhe në gjendje të zytet deri në 200 metra thellësi.