Lëmsh

Dy shefa të kuzhinës thyejnë rekord duke vizituar 69 restorante në 24 orë

 

Dy ortakë gatimi TikTok thyen rekordin e tyre të tretë Botëror Guinness duke vizituar 69 restorante të ushqimit të shpejtë në një periudhë 24-orëshe në Nju Jork.

Shefat e kuzhinës Nick DiGiovanni dhe Lynn Davis, i njohur ndryshe si Lynja, zgjodhën Manhatanin si vendndodhjen për përpjekjen e tyre për të shënuar Rekordin Botëror Guinness, sepse ata mund të vizitonin të gjitha 69 restorantet me një shëtitje të vetme 8 milje.