Lëmsh

Pica më e shtrenjtë në botë shërbehet në Itali

 

Pica më e shtrenjtë në botë kushton më shumë se 10 mijë euro dhe prodhohet në Itali.

Pica quhet “Louis XIII” dhe recetën e ka modifikuar shefi i kuzhinës Renato Viola. Mund të porositet nga të ftuar të përzgjedhur në qytetin bregdetar Salerno.