Lëmsh

Vizitorët e pemës më të lartë në botë do të përballen me gjoba prej 5.000 dollarësh

Foto: Shutterstock
 

Hyperion, e certifikuar nga Rekordet Botërore “Guinness” si pema më e gjatë e gjallë në botë, është zyrtarisht e ndaluar për vizitorët.

Parku Kombëtar Redwood i Kalifornisë lëshoi ​​një deklaratë javën e kaluar ku thuhet se kushdo që kapet pranë pemës, mund të përballet me deri në gjashtë muaj burgim dhe një gjobë prej 5.000 dollarësh.