Lëmsh

Amerikani fiton ‘jackpotin’ prej 1.3 miliardë dollarësh

 

Një amerikan i paidentifikuar fitoi ‘jackpotin’ prej 1.28 miliardë dollarësh të premten në lotarinë Mega Millions, shkruan CNN.

Numrat e tij me fat ishin 13, 36, 45, 57 dhe 67. Ky është çmimi i dytë më i madh Mega Millions në 20 vitet e fundit.