Lëmsh

Skeleti i dinosaurit shitet për mbi 6 milionë dollarë

 

Një skelet i rrallë dhe i lashtë dinosauri i është shitur në SHBA një blerësi të panjohur për më shumë se 6 milionë dollarë.

Skeleti u hodh në ankand nga shtëpia e famshme e ankandeve Sotheby's dhe u shit të enjten.