Lëmsh

Dhuroni puthje për Ditën Botërore të Puthjes

 

6 korriku është dita e duhur që të dhuroni puthje. Shënohet Dita Botërore e Puthjes.

Puthja është manifestimi i parë dhe më elementar i dashurisë mes dy personave.