Lëmsh

Pebbles, qeni më i vjetër i gjallë në botë

 

Pebbles është qeni më i vjetër i gjallë në botë. Qeni i llojit fox terrier, u regjistrua nga "Guiness" si qeni më i vjetër që jeton ende.

Ai është 22-vjeçar. Pebbles jeton në Karolinën e Veriut në SHBA, e mbahet nga pronarët Bobby dhe Julie Gregory.