Lëmsh

Gjendet pas 42 vjetësh vajza prindërit e së cilës ishin vrarë në një pyll në SHBA

 

Fëmija i dy prindërve që u gjetën të vrarë në Teksas më shumë se 40 vjet më parë, është gjetur i gjallë dhe mirë, ka thënë Prokurori i Përgjithshëm i shtetit.

"Baby Holly" Crouse, tani 42 vjeç, nuk u gjet me prindërit e saj në skenën e vrasjes së vitit 1981. Çifti nuk u identifikua deri në vitin 2021, duke përdorur testet e ADN-së, raportoi BBC të premten.