Lëmsh

Lindin dy leopardë shumë të rrallë

Lindin dy leopardë shumë të rrallë
Foto: CNN
 

Kopshti zoologjik Saint Louis ka mirëpritur dy këlyshë të adhurueshme dhe tepër të rralla: Anya dhe Irina, këlyshë leopardi Amur të rrezikuar, shkroi CNN.

Leopardët Amur mendohet të jenë më të rrallët e llojit të vet në botë, me rreth 120 të mbetura në natyrë në Rusi dhe Kinë, sipas Fondit Botëror të Kafshëve të Egra (WWF).