Lëmsh

71-vjeçarja bëhet gruaja më e vjetër që e përshkoi me not Detin e Galilesë

 

Një grua 71-vjeçare nga Maine, me tituj të shumtë të rekordeve botërore Guinness, i shtoi një arritje të re emrit të saj, duke u bërë gruaja më e vjetër që ka notuar përgjatë Detit të Galilesë.

Pat Gallant-Charette, 71 vjeç, një infermiere në pension nga Westbrook, u zhyt në ujë në Izrael dhe notoi 13 milje përtej Detit të Galilesë me një kohë prej 8 orë e 22 minuta, shkruan Upi.