Lëmsh

Stuhia në Dubrovnik gati sa nuk nxori nga ura kamionin

 

Një stuhi e fortë në Dubrovnik, gati sa nuk ka shtyrë sot një kamion që po kalonte nëpër urën “Dr. Franjo Tuxhman” drejt e në ujë.

Kamioni është rrotulluar në njërën anë nga stuhia e madhe dhe më pas është ndalur nga rrethojat e urës.