Lëmsh

Gruaja që së shpejti bëhet 100 vjeçe shton edhe një tatuazh në trup

Foto: AP
 

Një grua nga Michigani së shpejti do ta festojë një ditëlindje të veçantë.

Gloria Weberg ka bërë tatuazh "NY NY 1922" në krahun e saj të majtë, vitin dhe vendin e lindjes.