Lëmsh

Dredhëza e rritur në Izrael me peshë 289 gr thyen rekordin e Guinness-it

 

Një izraelit, i quajtur Ariel Chahi, ka kultivuar një dredhëz e cila peshon 289 g, më 12 shkurt të vitit 2021.

Pema, e cila është konfirmuar si dredhëza më e rëndë në botë, kishte gjatësi 18 cm, trashësi 4 cm dhe 34 cm perimetër.