Lëmsh

Çifti Biden bëhet me mace

Foto: AP
 

Presidenti Joe Biden dhe zonja e parë e SHBA-së, Jill Biden, kanë shtuar më në fund macen e premtuar prej kohësh në familjen e tyre të kafshëve shtëpiake.

Emri i saj është Willow dhe është një mace 2-vjeçare, me sy të gjelbër, gri dhe e bardhë nga Pensilvania.