Lëmsh

Policia e Shqipërisë nxjerr në ankand qentë me çmime nga 75 deri 185 euro

 

Instituti për Përgatitjen e Qenve të Policisë së Shtetit ka hapur sot ankandin për shitjen e tyre.

Vendimi është nxjerrë në Fletoren Zyrtare dhe sipas tij, ankandi zhvillohet gjatë orëve të mesditës të datës 9 shkurt dhe bëhet fjalë për 19 qen të moshave të ndryshme.