Lëmsh

Sëmuret gruaja e fërshëllyer nga majmuni i aksidentuar në Pensilvani

Foto: AP
 

Pasi një kamion me 100 majmunë të cilët po dërgoheshin në një laborator, u përplas në Pensilvani, një grua ndaloi makinën e saj për të ndihmuar. Një nga majmunët “nuk e vlerësoi vullnetin e saj të mirë” dhe i fërshëlleu në fytyrë. Tani ajo deklaron se është sëmurë.

Sipas raportimeve, Michelle Fallon po ngiste prapa kamionit kur ai u përplas, duke bërë që kafshët të dilnin të gjitha në autostradë. Disa nga arkat u thyen dhe ua mundësuan majmunëve ikjen në zonën përreth. Megjithatë majmunët me kalimin e kohës arritën të kapeshin.