Lëmsh

Aligatori gjigant bllokon autostradën pasi del e ecë në mes të saj

 

Pse aligatori nuk e kaloi rrugën? Për shkak të policisë.

Banorët e Floridës janë mësuar të merren me aligatorë, por ka ende situata që i kapin papritur. Kohët e fundit, një aligator i madh kaloi një gardh dhe u pa pranë një autostrade kryesore.