Lëmsh

Në shitje shtëpia më e shtrenjtë në SHBA

 

Në treg ka dalë shtëpia më e shtrenjtë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Shitet për një vlerë të pabesueshme 295 milionë dollarë.

Quhet "The One", ndodhet në Bel Air në Los Angeles dhe është pothuajse dy herë më e madhe se Shtëpia e Bardhë.