Lëmsh

Bëhet viral takimi i parë mes qenit dhe delfinëve

 

Një video është bërë virale në mediat online ku shihet një qen teksa i ka shkuar "në vizitë" një grupi delfinësh.

Në kontaktin e parë, qeni është parë i frikësuar nga reagimet e ujorëve.