Lëmsh

Kroati shkon të pijë kafe me ariun e tij

 

Një skenë e parë një herë në jetë. Kjo është mënyra më e mirë për të përshkruar kafen e zakonshme të një burri dhe një ariu të madh në tarracën e një vendpushimi skish në një vendbanim kroat.

Videoja, e cila u shfaq në rrjetin social TikTok, tregon kamerierin e hotelit duke i shërbyer një burri që mbërriti për kafe me një ari.