Lëmsh

Adoleshenti që bulizohej bëhet multimilioner nga kriptovalutat

 

Një adoleshent në Australi ka marrë vëmendjen e mediumeve të showbizit pasi ka shfaqur pjesë nga jeta e tij luksoze, me paratë e fituara nga kriptovalutat.

Samuel Snell ka themeluar një organizatë private “Crypto Gods”, në të cilën i mëson të tjerët se si të investojnë në kriptovaluta dhe ndan strategji me të tjerët.