Lëmsh

Kafeneja ofron shoqëri për ata që jetojnë me sëmundjen e demencës

 

Dick dhe Jeannine Adey janë të martuar për 53 vjet.

Mirëpo, pesë vjetët e fundit kanë qenë më të vështirat kur Jeannine, tani 71-vjeçare, u diagnostikua me demencë.