Lëmsh

Ku shkojnë insektet gjatë dimrit?

Foto: Ilustrim
 

Stina e dimrit dhe temperaturat e ulëta mund të jenë të vështira për jetesë për një numër të madh insektesh e shtazësh.

Ka miliona specie të ndryshme të insekteve që përpiqen t'u rrinë larg temperaturave të ulëta. Për ta bërë këtë, ato shfrytëzojnë mënyra të ndryshme.