Lëmsh

Fëmija merr vëmendjen në meshën e Papës

 

Një djalosh 10-vjeçar ka ndërprerë meshën e përjavshme të Papa Françeskut të mërkurën kur ka dalë në skenë për t’ia marrë kësulën e kokës.

Teksa priftërinjtë bënin lutje dhe adresime, një djalë u ngrit nga ulëset përpara në Vatikan, doli në skenë dhe ia mësyu kësulës.