Lëmsh

Një gruaje në Kanada i bie meteoriti në jastëk, disa centimetra larg kokës

 

Në grua në Kanada i ka shpëtuar më të keqes, pasi një meteorit ka depërtuar në shtëpinë e saj dhe ka rënë në jastëk vetëm pak centimetra nga koka e saj ndërsa ishte duke fjetur, raporton “Daily Mail”.

Ruth Hamilton nga British Columbia është zgjuar nga zhurma e përplasjes dhe më pas pluhurit në fytyrë të saj më 4 tetor.