Lëmsh

Mendoi se ishte gur i thjeshtë, gruaja hasi në diamantin 4.38 karatësh

 

Noreen Wredberg dhe bashkëshorti Michael, nuk shpresonin se do të gjenin ndonjë gjë në Arkansas, Crater of Diamonds State Park, vend ky i njohur për gurë të çmueshëm. Megjithatë, duke mihur tokën, ajo preku në diamant të verdhë, që peshon hiç më pak se 4.38 karat.

“Unë nuk e dija që ishte diamant atëherë. Mendova ishte thjesht një  gur, por ishte i pastër dhe me shkëlqim, kështu që e mora”, tha Wredberg.