Lëmsh

“Kulla Domino” impresive pritet të ndërtohet në Zanzibar

 

“Kulla Domino” pritet të ndërtohet në një ishull në Zanzibar, ndërsa pamjen e ka sipas lojës së dominos.

Në fakt vet themeluesi dhe drejtori i firmës së arkitekturës xCassia, thotë se “Kulla Domino” është inspiruar nga loja, raporton “Daily Mail”. Ai tha se ideja i erdhi në vitin 2009.