Lëmsh

Fshati i mistershëm kroat i gropave gjigante

 

Ndodhi krejt papritur dhe pa paralajmërim. Aty ku është dashur të jenë rendimentet e para të patateve në kopshtin e Nikola Borojeviqit, tani ndodhet një gropë gjigante. E gjerë 30 metra dhe e thellë 15 metra, gropa shumë shpejt është mbushur me ujë.

Dhe ajo në kopshtin e tij nuk është e vetmja.