Lëmsh

Moderatori në Zambia gjatë lajmeve njofton publikun se nuk e ka marrë pagën

 

Një gazetar në një televizion të Zambias ndërpreu prezantimin e kronikave në edicionin informativ për t’u ankuar se ai dhe kolegët e tij nuk janë paguar nga televizioni ku punojnë.

Prezantuesi Kabinda Kalimina u bë viral kur kërkoi në transmetim direkt nga pronarët që të paguanin stafin.