Lëmsh

Sfida e rrobave të palara në hapësirë

nasa
Foto: AP
 

Si i lajnë rrobat astronautët në hapësirë? Nuk i lajnë.

Ata veshin të brendshmet, veshjet e palestrës dhe gjithçka tjetër derisa nuk mund të durojnë më papastërtinë dhe erën, më pas i hedhin ato.