Lëmsh

Fotografitë e shkrepura në momentin perfekt

 

Që kur fotografia e parë u shkrep në vitin 1826, fotografët amatorë dhe ata profesionistë kanë qenë në ‘’gjueti’’ për të kapur një moment perfekt.

Çdo fotografi tregon një histori, disa thjesht mbesin në histori për shkak të ''momentit perfekt të shkrepjes''.