Lëmsh

Telashet e çiftit që bleu gabimisht shtëpinë

 

Cal Hunter shkoi në një ankand për të blerë një apartament në Glasgow, por në vend të kësaj përfundoi aksidentalisht me një të katërtën e një prone të shkretë, 35 milje larg në Dunoon.

28-vjeçari Cal nga Hull, dhe e dashura e tij 26-vjeçare kanadeze Claire Segeren donin të fillonin një jetë të re në Skoci.