Lëmsh

Receta e shpargut shfaqet në legjislacionin belg

 

Shpargu mund të jetë i famshëm në Belgjikë, por ligjvënësit lokalë u befasuan kur gjetën një recetë për të në mesin e ligjeve dhe dekreteve mbretërore të javës së shkuar.

Teksti aksidentalisht ishte kopjuar dhe bartur në legjislacionin për çmimin e ilaçeve dhe pajisjeve mjekësore.