Lëmsh

Macja kërcen nga kati i pestë i ndërtesës që po digjej, bie me këmbë në tokë pa asnjë lëndim

 

Një mace në Chicago ka shfrytëzuar një nga nëntë jetët e saja kur kërceu nga kati i pestë i një ndërtese e cila po digjej dhe më pas u largua nga aty duke ecur si zakonisht.

Ekipet e zjarrfikësve ishin poshtë ndërtesës kur filmuan macen duke kërcyer nga lartë.