Lëmsh

I mbijetuari fiton të drejtën të mbajë dhëmbin e peshkaqenit që e sulmoi

I mbijetuari fiton të drejtën të mbajë dhëmbin e peshkaqenit që e sulmoi
 

Një djalë australian i cili për pak sa nuk u vra nga sulmi i një peshkaqeni të bardh ka fituar të drejtën për ta mbajtur dhëmbin e peshkaqenit i cili ishte ngulur në dërrasën e sërfit.

Surfisti Chris Blowes ka humbur këmbën e tij dhe ka qëndruar në koma për 10 ditë pas sulmit në Australinë Jugore në vitin 2015.